tha_queen_of_chaos her court!

Go down

tha_queen_of_chaos her court!

Post by tha_queen_of_chaos on 2009-11-05, 6:22 pm

Mijn dolls zijn karakters die leven in d'Etoilles.
Korte beschrijving van d'Etoilles.

d'Etoilles is een apart land. De mensen die daar leven zijn opgedeeld in 2 aparte groepen.

Aristocraten: De mensen van adel hebben meer macht dan in andere landen. Ze runnen het land, bezitten het grootste gedeelte van het land en zijn meestal het rijkste in het land. Daarnaast hebben ze een bijzonder privilege. Ze dragen allemaal historische kleding, leven ook in historische omgevingen en de gedragregels in hun kringen zijn ook zoals vroeger.
Hoe hoger je titel is, hoe minder elektronica en moderne dingen je bezit en gebruikt. De koning heeft geen auto's, elektriciteit of zelfs lopend water.
Denk maar als in: Hoe hoger je titel, hoe meer dingen gedaan worden door bediendes, die elektronische dingen doen voor lagere rankende mensen.

Moderne mensen: De mensen zonder titel zijn de Moderners. Zo genoemd omdat ze gewoon leven zoals wij. Ze rijden auto's, kijken televisie, gaan naar nachtclubs en hebben neon reclame.

De meeste steden zijn voor de Moderners omdat ze veel meer in aantal zijn dan de Aristocraten. Grote steden hebben wel altijd Aristocratische buurten, waar koetsen door de straat rijden, winkels met historische kleding, meubels en ander spullen zijn, en waar de ontmoetingsplekken zijn, zoals parken, balzalen en Mannen en vrouwen clubs. Meeste Aristocraten bezitten ook een huis in deze delen van de stad, maar wonen meestal op hun landgoed buiten de grote steden.

Mensen die werken voor Aristocraten mogen ook historische kleding dragen, maar het moet wel duidelijk dat ze bediendes zijn.
Mensen die historische kleding dragen zonder Aristocraat te zijn, kunnen gearresteerd worden en de straf is hoog.
De andere kant mag het wel.

Aristocraten moeten altijd bij hun titel genoemd worden (zoals Markies de Pompadour) nooit ’meneer’ of andere manieren die jij je soortgenoten noemt en al helemaal niet bij hun voornaam tenzij ze anders aangeven.


Lijstje van mijn dolls:

Aristocraten
Megami de Marigny (limhwa Luna)
Kami de Pompadour (Soom lazule)
Tenshi de Pompadour (mnf DES)

'Moderners'
Akuma Poisson (limhwa half elf)

Vamp's Deze wonen wel in d'Etoilles, maar hebben weinig hiermee te maken aangezien ze geen aristocraten zijn, noch moderners.
Kyuuketsuki (Souldoll Shiva) Nog niet besteld
Seishin (Soom Euclase NS)
Yôkai (MNF Shiwoo scar) Floating head
Yuurei (MNF Woosoo Vampire Girl)
Kyonshi (Soom MD Sphaler)Last edited by tha_queen_of_chaos on 2011-08-18, 6:47 am; edited 2 times in total
avatar
tha_queen_of_chaos
Admin

Aantal berichten : 1501
Registratiedatum : 2009-11-03
Leeftijd : 31
Woonplaats : Krommenie

View user profile http://jointedlove.nl

Back to top Go down

Re: tha_queen_of_chaos her court!

Post by tha_queen_of_chaos on 2009-11-05, 6:23 pm

Company en mold: Limhwa Luna
Naam: Megami de Marigny
Geslacht: vrouw
Ogen: licht blauw
Haren: Rood
Leeftijd: 24
Kledingstijl: lange jurken met historische invloeden.
Persoonlijkheid: Rustig en observerend. Komt voor haar mening uit als ze die wilt geven. Houdt van het gevoel van onafhankelijkheid en zelfstandigheid.
Achtergrond: Geboren uit het liefdeloze huwelijk van Hertog en Hertogin de Marigny. Megami had een hekel aan het leven van aristocraat, maar was steevast van plan om ooit de wereld te bereizen en schilderes te worden. Toen ze te horen gekregen had dat ze uitgehuwelijkt was op haar 18e zag ze dat haar droom nu noodzaak geworden was en is ze weggelopen.
Na haar droom geleefd te hebben kwam ze Ismaël (owner=Momo) tegen en besloot dat ze niet meer verder ging reizen om met hem samen te zijn.
Seksualiteit: Heteroseksueel
Hobbies: Schilderen, piano spelen, schermen en lezen.
Extra: Ze woont in een huisje in het bos waar ze de hele dag schildert en leest. Ze leeft van de verkoop van haar schilderijen.
Ze is een cougar Razz
Relaties: Ismaël haar grote liefde.
Kami - officieel haar verloofde
Akuma - Haar dubbel ganger en vriendin.
Foto's:


Last edited by tha_queen_of_chaos on 2011-01-27, 7:15 am; edited 1 time in total
avatar
tha_queen_of_chaos
Admin

Aantal berichten : 1501
Registratiedatum : 2009-11-03
Leeftijd : 31
Woonplaats : Krommenie

View user profile http://jointedlove.nl

Back to top Go down

Re: tha_queen_of_chaos her court!

Post by tha_queen_of_chaos on 2009-11-05, 6:36 pm

Company en mold: Soom super gem Lazule
Naam: Kami de Pompadour
Geslacht: man
Ogen: Groen
Haren: bruine licht krullend haar
Leeftijd: 25
Kledingstijl: rococo/barok historische kledij
Persoonlijkheid: Kami is een complexe man. Voor mensen die hem niet kennen lijkt het een flamboyante, kleding geobsedeerde, naieve man, maar mensen die hem beter kennen of zaken met hem gedaan hebben weten/vermoeden dat dit maar een façade is.
Kami is berekend en zal nooit dingen doen als hij er niet zijn voordeel uit kan halen. Hij schuwt het niet om mensen te gebruiken voor zijn doeleinden, maar zal ze niet onnodig in gevaar brengen, want hij is wel een goede gast.
Zijn pachters worden eerlijk behandeld en zijn bediendes goed betaald en goed behandeld.
Kami heeft een ontzettend grote ego en alles wat hier een deukje in kan brengen word dus vervormd omdat hij zo ontzettend geweldig is, dat het natuurlijk nooit zijn fout kan zijn.
Achtergrond:Geboren uit het huwelijk van Markies en Markiezin de Pompadour. Zijn vader stierf toen Kami 6 was, zodat zijn moeder hem opgevoed heeft en het landgoed beheerd heeft toen hij te jong was. Van haar heeft Kami de kneepjes geleerd, maar ook dat het leven niet bestaat uit werken.
Kami werd op zijn 18e uitgehuwelijkt met Megami (hoewel afgesproken werd haar dit pas later te vertellen), waarmee hij erg in zijn nopjes was, aangezien hij graag een vrouw wilde. Na een jaar zich verheugd te hebben, blijkt zijn bruid verdwenen te zijn de nacht nadat ze over hun huwelijk te horen heeft gekregen. Doordat haar ouders hem vertelde dat ze alleen maar zichzelf wilde verbeteren (en Kami dit graag wilde geloven) is hij nooit achter haar aangegaan tot hij er genoeg van had en te horen had gekregen dat ze nu ergens woonde en gestopt was met reizen.
Seksualiteit: hartstikke hetero.
Hobbies: viool spelen, kleding kopen, jagen en eenhoorn rijden, maar vooral werken. Zijn dochter en bediende zorgen er wel voor dat hij niet teveel tijd aan werken besteed.
Extra: Is al vanaf zijn 6e markies. Verliefd op Megami. Homofoob (grotendeels omdat mensen steeds zijn seksualiteit betwijfelen)
Relaties: Megami - officieel zijn verloofde
Akuma - zijn bediende (en smutpartner)
Tenshi - zijn dochter (uit een courtisane)
Samuel (van Mari-chan) - zijn half broer
Foto's:


Last edited by tha_queen_of_chaos on 2011-01-27, 6:50 am; edited 1 time in total
avatar
tha_queen_of_chaos
Admin

Aantal berichten : 1501
Registratiedatum : 2009-11-03
Leeftijd : 31
Woonplaats : Krommenie

View user profile http://jointedlove.nl

Back to top Go down

Re: tha_queen_of_chaos her court!

Post by tha_queen_of_chaos on 2009-11-05, 6:45 pm

Company en mold: limwha half elf
Naam: Akuma Poisson
Geslacht: vrouw
Ogen: donker blauw
Haren: Fel rood
Leeftijd: wil ze niet zeggen
Kledingstijl: historische kledij, maar dan door de mangel gehaald.
Persoonlijkheid: Hoewel ze net als haar uiterlijkgenoot observerend is, gebruikt Akuma dit vooral om Kami te helpen in zijn werk. Ze is vaak sarcastisch en bot en kan nogal hard uit de hoek komen.
Achtergrond: Al sinds jonge leeftijd wees en ze woonde in een weeshuis. Vanaf haar 16e is ze weggelopen van huis waarna ze de prostitutie koos om geld te verdienen. Zo leerde ze ook Kami kennen die dacht dat ze Megami was. Akuma speelde aanvankelijk het spelletje mee, maar viel door de mand. Desalniettemin kon Kami haar talenten (en lichaam) wel waarderen en nam haar aan als hoofd Huishouding en zijn rechterhand.
Seksualiteit: biseksueel
Hobbies: gitaar spelen, jurken alteren en stappen.
Extra: Lijkt bijna sprekend op Megami. Is één van de weinige die Kami in het gareel kan houden en de enige aan wie hij zijn 'zwakke' emoties laat zien.
Relaties: Kami - baas, beste vriend en smutpartner.
Megami - dubbelgangster en vriendin
Tenshi - dochter van haar baas en haar kindermeisje/surrogaat moeder
Foto's:
avatar
tha_queen_of_chaos
Admin

Aantal berichten : 1501
Registratiedatum : 2009-11-03
Leeftijd : 31
Woonplaats : Krommenie

View user profile http://jointedlove.nl

Back to top Go down

Re: tha_queen_of_chaos her court!

Post by tha_queen_of_chaos on 2009-11-06, 9:23 am

Company en mold: MNF Des
Naam: Tenshi de Pompadour
Geslacht: Meisje
Ogen: Groene ogen
Haren: Rood haar
Leeftijd: 7
Kledingstijl: rococo kinderjurkjes
Persoonlijkheid: Kinderlijk! Hoewel ze af en toe onzeker is en graag haar vader wilt behagen, is ze nog ongedwongen en naief!
Achtergrond: Ze is verwekt bij een courtisane genaamd Madame O'Murphy toen Kami 18 was. Haar moeder besloot om Kami nooit het nieuws te vertellen, waardoor Tenshi opgegroeid is bij haar moeder, die al gauw uit de gratie viel en alleen nog maar minder bedeelde aristocraten diende. Haar moeder werd ziek en ze hadden geen geld om medicijnen te kopen, voordat ze stierf vertelde ze aan de buurvrouw (die voor Tenshi zou zorgen) wie Tenshi haar vader was. Deze vrouw rook het geld en bracht het meisje meteen naar het landgoed. Het was al snel duidelijk dat Tenshi Kami's dochter was, en Kami was meteen verkocht van haar en erkende haar ondanks het schandaal.
Seksualiteit: ze is nog een kind
Hobbies: Thee partijtjes (met echte thee en gasten aka bediendes die moeten opdraven), verkleden en kleding kopen en Jeanne (haar shetland eenhoorn's haar doen)
Extra: Ondanks dat ze Kami's dochter is, komt ze niet in aanmerking voor de titel. Geruchten gaan dat Kami bezig is haar uit te huwelijken met een prins van D'Etoilles.
Relaties: Kami - haar vader
Akuma - Bediende/kindermeisje/surrogaat moeder
Megami - Kami laat haar Mama Megami noemen, maar ze mag Megami niet zo omdat Megami haar niet zo mag.
Foto's: Is er niet


Last edited by tha_queen_of_chaos on 2011-08-18, 6:48 am; edited 1 time in total
avatar
tha_queen_of_chaos
Admin

Aantal berichten : 1501
Registratiedatum : 2009-11-03
Leeftijd : 31
Woonplaats : Krommenie

View user profile http://jointedlove.nl

Back to top Go down

Re: tha_queen_of_chaos her court!

Post by tha_queen_of_chaos on 2009-11-09, 8:43 am

Is nog niet besteld

Company en mold: Souldoll Shiva
Naam: Kyuuketsuki 'Tsuki'
Geslacht: vrouw
Ogen: Donker, maar weet nog niet zeker wat ik doe.
Haren: Zilver en lang
Leeftijd: 2000 jaar en nog wat, maar ze weet het niet meer.
Kledingstijl: Sexy kimono style, maar draagt ook veel leer en lak. Zolang er maar veel huid te zien is.
Persoonlijkheid: Emotieloos en kil, maar sensueel en mysterieus.
Stervelingen zijn niet meer als voedsel en speelgoed voor haar en dus mag ze doen wat ze wil met ze.
Haar emotieloosheid en kilheid komt van het feit dat mannen haar altijd hebben onderdrukt of dat ze haar hart gebroken heeft. Hierdoor heeft ze een haat jegens mannen opgebouwd en haar hart in de koelkast gestopt. Dit is alleen onbewust aangezien ze het niet meer herinnert
Achtergrond: 2 jaar geleden werd ze wakker in een tombe in japan zonder herinneringen. Sindsdien leeft ze overal.
Het volgende weet zij niet meer (alleen Seishin weet dit):
Haar geheugenverlies is ontstaan omdat ze voor 200jaar geslapen heeft nadat haar sterfelijke geliefde stierf aan ouderdom. Hierdoor heeft Kyuuketsuki haar hart en gevoelens afgeschermd.
Als sterveling was ze getrouwd met een man die haar zijn vijanden/potentiele allies liet verleiden om te krijgen wat hij wilde totdat Seishin haar 'redde'.
Seksualiteit: Ja graag! (Hetero)
Hobbies: Mannen verleiden om ze te dumpen. Ruzie veroorzaken. 'Doet ie het of doet ie het niet?' (spelletje met Seishin waarbij ze 'het geweten' van een suicidaal iemand spelen. 1 praat hem naar zelfmoord toe, ander probeert hem ervan te weerhouden.)
Extra: Is een vampier.
Heette Chandra als sterveling.
Kyuuketsuki (vampier in het japans) was het woord wat geroepen werd toen ze wakker werd en iedereen in de tombe (was net gothic feest bezig) van hun bloed ontdeed. Ze dacht dat het haar naam was.
Relaties: Seishin - Haar maker
Yuurei - Teen Vamp die haar aanbid
Yôkai - Teen vamp die een crush op haar heeft
Samuël - Haar knipperlicht relatie/beschermer/levend geweten, maar zij noemt hem haar bloedvoorziening en speeltje (maar geeft met tegenzin toe dat hij wel haar favoriete bloedverziening/speeltje is)
Foto's:


Last edited by tha_queen_of_chaos on 2011-01-27, 6:53 am; edited 1 time in total

_________________
Shacking up with:Megami - Limhwa luna, Kami- Soom Lazule, Akuma, Limhwa Half elf
Waiting: Seishin (SOOM MD Sphaler)
wishing for: Tenshi (mnf eliya), Kyuuketsuki (spiritdoll freesia), Yuurei (mnf DES/Rheia)
My Livejournal
avatar
tha_queen_of_chaos
Admin

Aantal berichten : 1501
Registratiedatum : 2009-11-03
Leeftijd : 31
Woonplaats : Krommenie

View user profile http://jointedlove.nl

Back to top Go down

Re: tha_queen_of_chaos her court!

Post by tha_queen_of_chaos on 2009-11-09, 8:57 am

Company en mold: SOOM MD Euclase
Naam: Seishin
Geslacht: mannelijk
Ogen: goudbruinig
Haren: Zwart
Leeftijd: 3000 jaar en een beetje. Hij is de tel kwijt.
Kledingstijl: Naast casual coltruien en nette jeans, draagt hij in nostalgische buien egyptische kledij.
Persoonlijkheid: Bot, sarcastisch en wetenschappelijk. Hij ziet alle stervelingen als proefdieren, hoewel hij wel vind dat proefdieren, domme wezens als ze zijn, wel verzorgd moeten worden. Denk Gregory House.
Achtergrond: Seishin was de 4e zoon in een gezin van Middenklasse oud-Egyptische mensen. Als de 4e zoon, kon hij redelijk doen wat hij wilde, maar ondanks dat besloot hij zijn leven te dienen als priester in de tempel.
De God daar was een vampier. Als 1 van de meest devote priesters klom hij snel op en algauw werd hij uitgekozen om de God persoonlijk te dienen en later toen de God té oud was (en krankzinnig begon te worden) werd Seishin gekozen om hem te vervangen. Na een jaar opleiding in de rituelen en andere taken die hij als God moest doen werd hij een vampier gemaakt.
Nu bekend als de god Neferakh heeft hij voor 80 jaar gediend, alvorens hij het inzicht kwam dat het geloof wat hij in stand hield een leugen was. Hij raakte in de decennia daarna verbitterd.
Types gevalletje van iemand die ergens in wil geloven, maar merkt dat alle geloven nep zijn.
Seksualiteit: Biseksueel.
Hobbies: Lezen, schrijven en mensen provoceren om hun reactie te bestuderen.
Extra: Toen hij Tsuki maakte tot vampier was hij bekend als Atman. Zijn naam als 'God' was Neferakh wat Mooie Onstervelijke Geest betekend.
Relaties: Kyuuketsuki - zijn 'creatie'
Foto's:


Last edited by tha_queen_of_chaos on 2011-01-27, 6:53 am; edited 2 times in total

_________________
Shacking up with:Megami - Limhwa luna, Kami- Soom Lazule, Akuma, Limhwa Half elf
Waiting: Seishin (SOOM MD Sphaler)
wishing for: Tenshi (mnf eliya), Kyuuketsuki (spiritdoll freesia), Yuurei (mnf DES/Rheia)
My Livejournal
avatar
tha_queen_of_chaos
Admin

Aantal berichten : 1501
Registratiedatum : 2009-11-03
Leeftijd : 31
Woonplaats : Krommenie

View user profile http://jointedlove.nl

Back to top Go down

Re: tha_queen_of_chaos her court!

Post by tha_queen_of_chaos on 2009-11-09, 9:06 am

Hier maar lichaamloos

Company en mold: Mnf Chiwoo scar
Naam: Yuurei
Geslacht: mannelijk
Ogen: 1 blind oog, ander nog niet besloten
Haren: wisselt elke keer weer. Oorspronkelijke haarkleur is blond
Leeftijd: 16, maar in het lichaam van 8 jarige.
Kledingstijl: Punk achtig!
Persoonlijkheid: Typische tiener! Onhandelbaar, gameverslaafd en opschepperig, alleen dan met de arrogantie van een vampier en de kracht daarvan.
Achtergrond: Yuurei is gemaakt door een krankzinnige vampier. Deze heeft hem eerst het litteken gegeven en hem daarna vampier gemaakt. Hierdoor word Yuurei niet alleen ouder, maar heeft hij voor altijd dat litteken.
Seksualiteit: Vind zoenen vies!
Hobbies: Guitar hero op welke console dan ook. Spelletjes met Tsuki spelen.
Extra: 8 jarig lichaam, litteken op zijn linkeroog.
Relaties: Fan van Kyuuketsuki en Seishin die voor hem de belichaming zijn van ultieme vampieren.
Foto's:

_________________
Shacking up with:Megami - Limhwa luna, Kami- Soom Lazule, Akuma, Limhwa Half elf
Waiting: Seishin (SOOM MD Sphaler)
wishing for: Tenshi (mnf eliya), Kyuuketsuki (spiritdoll freesia), Yuurei (mnf DES/Rheia)
My Livejournal
avatar
tha_queen_of_chaos
Admin

Aantal berichten : 1501
Registratiedatum : 2009-11-03
Leeftijd : 31
Woonplaats : Krommenie

View user profile http://jointedlove.nl

Back to top Go down

Re: tha_queen_of_chaos her court!

Post by tha_queen_of_chaos on 2010-10-19, 7:34 am

Company en mold: Soom MD Sphaler
Naam: Kyonshi
Geslacht: Mannelijk
Ogen: Groen/gelig
Haren: Blond
Leeftijd: 91
Kledingstijl: Modern.
Persoonlijkheid: religieus en gekweld. Hij speelt geen spelletjes met stervelingen. Hij dood de eerste kans die hij krijgt, tenzij mensen een kruis of ander religieus voorwerp dragen. Hij is lichtelijk racistisch, maar meer onderbewust. Hij drinkt niet van homo's, allochtonen, joden en romani, want dat is 'onzuiver bloed'.
Nu hij ouder word en ziet hoe de wereld verandert en mensen die hij kende sterven van ouderdom begint hij de ware vloek in te zien.
Achtergrond: Geboren in Duitsland vlak na WW1 leefde hij vlak voor en tijdens het Nazi tijdperk. De propoganda heeft zeker zijn sporen achtergelaten. Hij vind blanke, blonde mensen superieur en vertrouwt homo's, negers, joden en moslims niet.
Hij doet alleen weinig hiermee, want hij is ook zeer religieus.
Hij is gemaakt in de chaos van WWII toen zijn dorp (waar ze relatief weinig van de oorlog hadden meegemaakt) overlopen werd door de Geallieerden. Er brak paniek uit in het dorp waarbij Kyonshi betrokken was. De Geallieerden losten schoten om de mensen te verdrijven, wat de paniek alleen maar erger werd. In de chaos die ontstond werd Kyonshi veranderd in een vampier. Zijn 'maker' werd alleen gedood in dezelfde chaos, zonder enige wijsheid aan Kyonshi gegeven te hebben.
Seksualiteit: Hetero
Hobbies: Tv kijken, internetten en lezen. Ook bouwt hij graag miniaturen.
Extra:
- Ondanks dat hij ouder is dan Yokai en Yuurei zijn hun qua vampierenkrachten sterker. Dit omdat hun maker ouder en krachtiger was.
- Hij slaapt in een doodskist omdat hij denkt dat dat hoort. Vermijdt heilige grond, kerken en andere religieuze/heilige voorwerpen/locaties.
- Hij ziet zichzelf als vervloekt en afgestoten van god.
- Is daarin de enige vampier die dit zo ziet.
Relaties:
Seishin - medevampier
Kyuuketsuki - medevampier
Yokai - medevampier
Yuurei - medevampier
Foto's:

_________________
Shacking up with:Megami - Limhwa luna, Kami- Soom Lazule, Akuma, Limhwa Half elf
Waiting: Seishin (SOOM MD Sphaler)
wishing for: Tenshi (mnf eliya), Kyuuketsuki (spiritdoll freesia), Yuurei (mnf DES/Rheia)
My Livejournal
avatar
tha_queen_of_chaos
Admin

Aantal berichten : 1501
Registratiedatum : 2009-11-03
Leeftijd : 31
Woonplaats : Krommenie

View user profile http://jointedlove.nl

Back to top Go down

Re: tha_queen_of_chaos her court!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum