Raou's 'Le Fleurs du Mal'

Go down

Raou's 'Le Fleurs du Mal'

Post by Raouken on 2009-11-12, 10:00 am

~Le Fleurs du Mal~


Het verhaal/de verhalen hier verteld spelen zich af in een high class bordeel, genaamd Le Fleurs du Mal(The flowers of evil). Eigenaresse van het bordeel is Madamme Lucette, en het 'handelt' exclusief in mannen, want Lucette zegt: "Men are for men's pleasure" en vrouwen horen niet gebruikt te worden voor het plezier van mannen. De plaats en tijd van het bordeel wisselt, het duikt in verschillende tijden op en staat eigenlijk los van de werkelijkheid-sommigen claimen zelfs dat het helemaal niet bestaat en alles wat er gebeurd zich alleen in je fantasie afspeelt, anderen zeggen dat er aanwijsbare 'bewijsstukken' zijn dat het bordeel echt bestaat en altijd gevestigd is in Parijs. Hoe dan ook, voor het gemak van dit verhaal gaan we ervan uit dat Fleurs du Mal een tastbare plek is, vol kleurrijke, verleidende, ongewone wezens..


--Aanwezigen--

Sumiya Aleksei Ignatov-Courtesan
Vasiley Rose Ignatov-Couterier
Kahlen Janine Ignatov-Erfgename
Dilly Cecile Desmarais-Courtesan
Saix-Security
Puppy-?
Davy Collins-Bodyguard van Lucette


--Nog niet aanwezig--

Madamme Lucette-eigenaar
Layla Medena-boekhouder
Alizee Desmarais-?
Cyrille Desmarais-Hoofd entertainment
Milady-Courtesan
Ziyi-Courtesan
avatar
Raouken

Aantal berichten : 533
Registratiedatum : 2009-11-09
Woonplaats : Heerenveen

View user profile

Back to top Go down

Re: Raou's 'Le Fleurs du Mal'

Post by Raouken on 2009-11-12, 10:30 am
Company en mold: Volks Scarface Cecile
Naam: Sumiya Aleksei Ignatov
Geslacht: Man
Ogen: Mystic red albino
Haren: Dollga
Leeftijd: Vrij ondefinieerbaar, maar als je het hem vraagt zal ie waarschijnlijk 26 antwoorden
Kledingstijl: Wisselt maar hij houd van Victoriaans/geinspireerd door, kimono's en over het algemeen chique, verleidelijke kleding in warme kleuren
Persoonlijkheid: Sumiya is een liefhebbend, warm persoon, hij houd oprecht van mensen en kan in iedereen wel iets vinden om van te houden of te bewonderen. Hij is de nummer 1 courtesan van Fleurs du Mal en co eigenaar van het bordeel, daarnaast leid hij de nieuwe courtesans op en is hij ook hun mentor. Sumiya is dol op zijn werk en op het overbrengen van zijn overtuiging dat iedereen mooi is en je als courtesan alleen echt overtuigend kunt zijn als je oprecht verliefd word op je klant-tot hij de deur weer uit is. Hij is dol op mensen zich mooi en geliefd laten voelen. Sumiya ziet de andere werknemers/mensen in het bordeel als zijn familie en zorgt ook zo voor ze. Zolang hij de mensen van wie hij houdt om zich heen heeft is hij op z'n gelukkigst, dat betekent voor hem dat alles goed en veilig is. Alleen zijn is niet echt iets waar Sumi goed in is.

Door z'n positieve houding komt Sumiya soms simpel over maar hij is allesbehalve simpel, hij ziet heel goed wat er om hem heen gebeurd en wat mensen daadwerkelijk denken of voelen-ook al zeggen ze wat anders. Hij gelooft alleen niet in wat hij noemt 'moeilijk doen'. Hij is bereid veel moeite in mensen te steken, maar haakt af als ze niet naar hem willen luisteren of per se negatief willen blijven doen.

Achtergrond: Sumiya is de tweelingbroer van Vasiley, hun vader was een mens en hun moeder was een genderswitcher-een combinatie die verboden was. Toen ze babies waren zijn hun ouders met hun gevlucht naar een klein dorpje in Rusland en daar zijn ze opgegroeid, tot op hun tiende hun ouders hen vertelden dat hun schuilplaats gevonden was en ze zouden vluchten naar Moskou, alwaar een vriend ze verder zou helpen. Zo ver zijn ze nooit gekomen, toen ze net in Moskou aankwamen werden ze overvallen en hun ouders vermoord. In de chaos raakten Sumiya en Vasiley elkaar kwijt n dachten ze van elkaar dat ze dood waren. Sumi ontmoette op het station Lucette en bood haar een kus aan in ruil voor eten-een trucje dat hij vaak op school deed in ruil voor snoep. Lucette zag potentie in hem en nam hem mee naar Parijs, waar ze 'm opvoedde en trainde om een courtesan te worden. Rond deze tijd heeft hij zijn naam veranderd van Aleksei naar Sumiya, zogenaamd omdat het exotischer klonk maar meer zodat hij niet herrinerd zou worden aan zijn verleden in Rusland. Uiteindelijk heeft hij Vasy bij toeval weer ontmoet toen die een modeshow in Parijs had, en sindsdien wonen ze samen in het bordeel.

Sumi's oog is eruit gehaald door Alizee, die het in Dilly heeft geplaatst waardoor ze nu een deel van Sumi's ziel delen. Alizee is ook degenen die hun ouders heeft vermoord, maar dat weten zowel Sumi als Vasy niet en Alizee is wel slim genoeg om ze ook niet wijzer te maken. Sumi zelf vind niet dat z'n litteken afdoet aan z'n schoonheid, hij noemt het zelf 'een gezonde dosis karakter in een onmetelijke zee van sexyheid'

Hij heeft een dochtertje met Lucette(niet bepaald op de gewone manier verwekt en ook niet uit conventionele redenen geboren, Lucette wilde een erfgename voor het bordeel en wilde dat Sumiya de vader was), Kahlen, en heeft al jaren een relatie met Layla. Hoewel Sumi niet het schoolvoorbeeld van monogamie is, is hij wel erg trouw en zal altijd naar Layla terugkomen.

Seksualiteit: Ontzettend homo
Hobbies: Singstar spelen met Kahlen, dansen, shoppen en hij houd ook van taartjes en gebakjes maken
Relaties: Tweelingbroer van Vasiley, vader van Kahlen, vriend van Layla, deelt de helft van z'n ziel met Dilly
avatar
Raouken

Aantal berichten : 533
Registratiedatum : 2009-11-09
Woonplaats : Heerenveen

View user profile

Back to top Go down

Re: Raou's 'Le Fleurs du Mal'

Post by Raouken on 2009-11-12, 10:58 am
Company en mold: CP Chiwoo
Naam: Vasiley Rose Ignatov
Geslacht: Man
Ogen: Kanisaugen
Haren: Dollga, meestal
Leeftijd: Vrij ondefinieerbaar, maar als je het hem vraagt zal ie waarschijnlijk 65 antwoorden(hoe dat werkt met z'n tweelingbroer die 26 is, ask him, don't ask me XD)
Kledingstijl: ..Episch. Grote rokken, veel details, veel borduursels en kraaltjes, veel volume waardoor ie groter/meer intimiderend lijkt dan hij is

Persoonlijkheid: Vasy zelf zou zeggen dat hij niet is wat je voor je ziet, maar wat hij maakt. Vasy is een kunstenaar, hij als persoon staat voor hem ondergeschikt aan zijn werk, hij laat zijn gevoelens, zijn gedachten, alles dat in hem omgaat uit door wat hij maakt-met de gedachte dat dat er langer zal zijn dan zijn fysieke vorm en hij op die manier onsterfelijk is en meer is dan wat hij is. Vasy als persoon is veeleisend, afstandelijk en lijkt op het eerste gezicht koel en streng, maar zijn werk is uitbundig, vol passie en altijd perfect in balans waardoor het nooit te veel word. Vasy heeft al lang geleden afstand gedaan van zijn 'menselijke' leven om een teruggetrokken leven te leiden, volgens een strak schema waardoor zijn lichaam op een soort automatische piloot werkt en zijn ziel leeft in wat hij maakt. Letterlijk, omdat hij als half genderswitcher zijn ziel kan delen met andere mensen of objecten.

De enige voor wie hij een uitzondering maakt hiermee is zijn broer, Sumiya, omdat die al zo met hem verweven is dat hij het niet als een verstoring van zijn ritme ervaart als Sumiya er is. Degene die zijn levensstijl echt door de war schopt is Alizee. Voor Alizee Sumiya's oog eruit haalde en voor Vasy besloot te leven als hij nu doet, waren ze een stelletje en nog steeds houdt Vasy van hem en is hij overtuigd dat Alizee 'de ware' is, maar nadat Alizee Sumiya's oog eruit haalde heeft hij de relatie verbroken. Niet alleen omdat hij boos was om wat Alizee gedaan had, maar meer omdat hij bang werd van het effect dat Alizee op hem had-de menselijkheid en passie die opeens in hem als persoon zat, de wens om met Alizee een familie te hebben-iets wat nooit eerder een onderdeel geweest was van zijn plannen.

Toen Alizee Sumiya's oog nam om Dilly te redden vroeg Vasy of dat nu nodig was geweest, en Alizee vertelde dat Sumiya en Dilly niet eens een match waren en er grote kans was dat Dilly's ziel die van Sumiya zou afstoten-en dat de perfecte match Vasy was, maar Alizee zich er niet toe kon brengen Vasy's oog te nemen-en daarmee het deel van Vasy's ziel dat hij in de kunst stopte. Dat Alizee een onlogische keuze had gemaakt, gebaseerd op gevoel(iets wat Alizee nooit eerder gedaan had), was voor Vasy het teken dat hun relatie slecht was voor hen beiden en daarna is hij ermee gestopt en trok hij zich terug in z'n atelier om te leven als hij nu doet. Hij en Alizee zijn door de jaren heen goede vrienden geworden en stukje bij beetje geeft hij Alizee hetzelfde plekje als Sumiya-van iemand die zo met je verweven is dat hij er gewoon kan zijn.

Vasy lijkt vaak intimiderend, streng en ongevoelig maar op een bepaalde manier is hij gevoeliger dan Sumiya, meer eigenlijk omdat hij niet-zoals Sumi-het aankan om dat met iedereen te delen en iedereens gevoelens op zich te nemen. Vasy is het gelukkigst in z'n atelier, tussen z'n jurken en met een fijn kopje thee, en Sumiya in de buurt.


Achtergrond: Hetzelfde als Sumiya, alleen toen hij alleen was in Moskou na de dood van hun ouders is hij meegeglipt op een trein naar Parijs en is in de leer gegaan bij een couterier. Uiteindelijk is hij zelf een beroemd couterier geworden en toen hij Sumiya ontmoette is hij in het bordeel gaan wonen en heeft zich teruggetrokken om voor zichzelf en de courtesans kleding te maken. Hij heeft Kahlen grotendeels opgevoed, tot ze een jaar of 10 was en dat hele gebeuren met Alizee plaatsvond, sindsdien is ze voornamelijk bij Sumiya-die beduidend beter is met tienermeisjes dan met babies.

Seksualiteit: Bi
Hobbies: Geen, naast z'n werk wat eigenlijk ook z'n hobby is
Relaties: Tweelingbroer van Sumiya, oom van Kahlen en ex van Alizee
avatar
Raouken

Aantal berichten : 533
Registratiedatum : 2009-11-09
Woonplaats : Heerenveen

View user profile

Back to top Go down

Re: Raou's 'Le Fleurs du Mal'

Post by Raouken on 2009-11-12, 11:17 am
Company en mold: Narindoll 43 cm open eyed Narae
Naam: Kahlen Janine Ignatov
Geslacht: vrouw
Ogen: Hitomiya
Haren: Dollga
Leeftijd: Vrij ondefinieerbaar, maar als je het haar vraagt zal ze waarschijnlijk 16 antwoorden(..again, hoe dat werkt met haar vader die 26 is..ik vermoed dat Sumiya gewoon liegt over z'n leeftijd XD)
Kledingstijl: Sexy en stijlvol, ze heeft een mooi jong lichaam en men zal het weten ook-maar wel stijlvol anders krijgt ze op haar kop van Vasy. Ze draagt graag corsetten en korte, wijd uitstaande rokken. Ze is ook dol op dingen in haar haar en veel kleurige kousjes.

Persoonlijkheid: Kahlen is echt een dochter van haar vader, ze houdt van het leven en van vooral veel plezier hebben en met zo veel mogelijk mensen om zich heen-en altijd het middelpunt van belangstelling uiteraard. Als dochter van Sumi en Lucette-en 1 van de weinige meisjes in een bordeel vol gay mannen-word ze behandeld als een prinsesje en ze geniet van elke seconde. Vasy doet nog wel eens een poging haar dicipline en een zekere vorm van nederigheid bij te brengen maar houd er meestal ook weer snel mee op. Ze hoort ooit het bordeel over te nemen van haar moeder, maar is daar nog totaal niet mee bezig, behalve dan dat ze af en toe oefent op 'die Lucette blik' en haar eerste kistje sigaren al gekocht heeft(maar toen ze dat aan Vasy heeft laten zien heeft ie 'm ingepikt en verstopt).

Kahlen lijkt op veel punten op Sumiya, ze is dol op mensen en ziet in iedereen een potentiele vriend-of meer. Ze heeft al aan zichzelf toegegeven dat ze op meisjes valt maar heeft dat alleen nog aan haar vader en oom verteld zodat ze de weinige hetero/bi jongens van haar leeftijd die ze ontmoet in spanning kan houden en ongegeneerd kan flirten. Op die manier lijkt ze ook wel op Lucette-ze is intelligent en berekenend en weet precies wat ze moet doen om haar zin te krijgen, maar ze maakt weinig gebruik van die skills-dat komt later wel, als ze 'serieus moet gaan doen.' Ze zit er totaal niet mee dat ze niet uit liefde is geboren maar omdat ze nodig was, en ook niet met dat haar moeder nauwelijks aandacht aan haar besteed-ze accepteert dat Lucette nu eenmaal geen kind-mens is. Ze noemt Lucette dan ook vaak gewoon bij haar naam en Vasy noemt ze vaak 'mama'(tot zijn grote irritatie). Lucette is voor haar niemand meer dan de persoon wiens genen ze in zich heeft.

Achtergrond: Kahlen is de dochter van Sumiya en Lucette, gedragen door een draagmoeder en 'gemaakt' zonder dat Sumi en Lucette ooit smut hebben gehad. Ze is gemaakt om Lucette op te volgen als eigenaresse van het bordeel. Ze is opgevoed door Vasy en Sumi.

Seksualiteit: Lesbisch, maar ze doet nog even alsof ze bi is omdat het zo leuk is met jongens te flirten
Hobbies: Singstar spelen met Sumiya, flirten, dans en muziek, shoppen, schoenen passen/shoppen(het liefst met Dilly)
Relaties: Dochter van Sumiya en Lucette, nichtje van Vasy
avatar
Raouken

Aantal berichten : 533
Registratiedatum : 2009-11-09
Woonplaats : Heerenveen

View user profile

Back to top Go down

Re: Raou's 'Le Fleurs du Mal'

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum