De Nexus Vesting

Go down

De Nexus Vesting

Post by powder-Eva on 2009-11-14, 5:42 am

Nexus Vesting is de plaats waar mijn dolls wonen, een vesting buiten de tijd, op een kruising van verschillende werkelijkheden.

de hoofdbewoner hier, de baas van het geheel is Xenon Vesuvian, de Tijdloze Magiƫr. (volks Irvin) hij verzamelt wezentjes om zich heen, sommigen hulpeloos, sommigen juist het tegenovergestelde. Rakxame Silver Vesuvian is een halfwolf-halftijdloze (kiddelf Ani meisje) ze is door Xenon gered, ooit, helemaal duidelijk wanneer en waar vandaan is het niet, maar ze werd opgejaagd en bijna vermoord door een groep puristische weerwolven. Rakxa is een ondeugend, vrolijk meisje, al is ze af en toe somber en heeft ze problemen met slapen.
Powder is ook een van de geredde wezentjes, zij is een kender (pukipuki sugar) en was van huis weggelopen omdat ze steeds uitr stelen gestuurd werd en dat niet meer wilde.
laatste toevoeing aan het huishouden is Toii, de vriend/minnaar van Xenon. hij woonde in een bergachtige wereld waar hij onderdeel was van het lokale verzet tot hij opgepakt werd en als slaaf verkocht aan Xenon. (luts summery event-hoofd)

ze wonen met zn allen in de enorme Nexus-Vesting, al gaan ze allemaal regelmatig op reis naar andere werelden, soms met elkaar soms alleen. Rakxa en Powder natuurlijk niet alleen.


er zijn zeker nog meer characters, maar die hebben nog geen popje Cool
avatar
powder-Eva

Aantal berichten : 140
Registratiedatum : 2009-11-05

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum