Lavender's Doll-family

Go down

Lavender's Doll-family

Post by Lavender-Traces on 2011-11-09, 2:46 am

Een korte intro
Om te beginnen wil ik voor de geïnteresseerden een post besteden aan hoe mijn doll-family in elkaar steekt. Ik heb in totaal 8 karakters die ik verdeelt heb in 3 groepen. Deze 3 groepen zullen onderling geen contact hebben in mijn verhalen. (Groepsfoto’s en dergelijke niet meegeteld.)

Veel van deze informatie kun je ook terugvinden op mijn deviantart. En natuurlijk ook veel meer foto's!
http://lavandula-bjd.deviantart.com/


De stamboom


In de eerste groep zitten mijn karakters: Regan, Rayne, Ashley & Cyril. (Bovenin de stamboom.) Je kunt de onderlinge verstandhouding hier ook aflezen.

In de tweede groep zitten mijn karakters: Taylor, Kim & Hayley. Deze groep heeft niet echt een connectie met de eerste groep. De enige link die te vinden is, is dat de ex van Regan, Ryuu, nu met Kameron getrouwd is en deze in contact komt met Taylor etc.

De derde groep bestaat uit 1 karakter van mij: A.orta. Zij is nog zo losstaand dat zij niet op de stamboom vermeldt staat. Het is echt een los project.


Van wie zijn de andere karakters dan?
Kameron & Trigger behoren tot Alpha-Femme.
Ryuu behoort tot Brigitte.

Meer hierover kun je lezen in de desbetreffende profielen.


De karakters die ik nu al bezit:
Regan Aldridge-Ashworth
Rayne Aldridge-Ashworth
Taylor Allister (Nog geen lichaam)Ik zal langzaamaan de profielen toevoegen. Ook van de karakters die ik nog niet heb. Met de tijd zal ik deze dan vervangen.
Indien een profiel net is aangemaakt, kan het zo zijn dat de foto's nog niet verkleind tonen! Graag even dit wat tijd geven. Wink


Last edited by Lavender-Traces on 2011-11-09, 3:03 am; edited 3 times in total
avatar
Lavender-Traces

Aantal berichten : 209
Registratiedatum : 2011-06-11
Leeftijd : 27

View user profile http://lavandula-bjd.deviantart.com/

Back to top Go down

Re: Lavender's Doll-family

Post by Lavender-Traces on 2011-11-09, 2:51 am

Regan Aldridge-AshworthCompany and mold: Luts Super Senior Delf Regen
Type ogen: Luts 16 MM L.G-LIGHT GRAY
Face-up: Luts Default
Modificaties: ---

Datum van bestellen: 30 December 2010
Datum van aankomst: 25 Februari 2011

Naam: Regan Aldridge-Ashworth
Oorsprong naam: ‘Regan’ betekent ‘koninklijk’. De origine is Keltisch. Vaak gebruikt als meisjesnaam.

Leeftijd: 20-24, afhankelijk van het verhaal. Zie geschiedenis en tijdlijn.
Verjaardag: 18 Februari
Geslacht: Man
Sexualiteit: Biseksueel, al ziet het ernaar uit dat hij voornamelijk van de mannen is, maar dit niet durft toe te geven.

Hobbies: Hij vindt het fijn om te gaan wandelen en te genieten van de natuur. Hij kijkt graag naar zijn zusje terwijl ze de wereld op haar eigen manier verkent. Dit doet altijd wonderen voor zijn humeur. Al met al is hij een vrij simpel persoon.

Personaliteit: Regan is een wat afstandelijk type. Hij zegt vaak niet meer dan hoogst noodzakelijk is. Hij heeft een zwakke plek voor dieren en kinderen, maar met name voor zijn jongere zusje. Hij is gemakkelijk in de omgang als je je niet stoort aan zijn stille persoonlijkheid. Wanneer hij je een beetje beter leert kennen zal hij wat sneller een gesprek met je aanknopen. Stiekem hecht hij enorm veel waarde aan het samenzijn met dagen als kerst en Nieuwjaar. Hier geniet hij dan ook enorm van. Al zou hij het niet toegeven, alleen zijn is een van zijn zwakke kanten. Hij is gevoelig, maar toont dit niet. Hij probeert de grote, sterke broer te zijn. Hij vindt dat hij deze rol moet aannemen. (Maar overduidelijk, Rayne weet wel beter dan dat.) Maar wat er ook gebeurd, hij zal er alles aan doen om zijn jongere zusje te beschermen.Familie en geschiedenis:
Deel 1:
Regan komt uit een rijk gezin. Terwijl hij opgroeide merkte hij dat meisjes nooit echt zijn aandacht trokken. Op een dag kwamen zijn ouders hierachter en sindsdien begon hij zijn leven in twijfel te trekken. Conflicten tussen hem en zijn ouders vonden steeds meer plaats en er waren dagen die hij doorbracht bij een vriend om de situatie soms wat af te laten koelen. Zijn enige motivatie om terug te komen: zijn jongere zusje Rayne.
Twee jaar ging het zo door. Tegen de tijd dat hij 20 was vertrok hij uit huis om bij diezelfde vriend te gaan wonen. Zijn tienerjaren had hij gewerkt om geld op te sparen, zodat hij niet afhankelijk was van zijn ouders. Het moment dat hij besloot uit huis te gaan, was het moment dat zijn ouders hem onterfden. Het brak zijn hart om Rayne zo achter te laten, wetende dat zijn ouders hem niet terug zouden laten komen voor bezoekjes, maar hij had gewacht totdat Rayne oud genoeg was om de situatie te begrijpen en zonder hem verder te gaan.
Niet lang nadat Regan was vertrokken brak er een brand uit. Het vuur verzwolg het huis en alle inwonende. Zijn zusje was nooit meer gevonden. Hij kon niet accepteren dat ze gestorven was in het vuur – sterk gelovend dat ze nog ergens was, in leven.

Drie maanden bracht hij door, de stad doorzoekend naar een spoor van haar. Hij gaf nooit op en na wat voelde als jaren, vonden ze elkaar eindelijk terug. Onmiddellijk nam hij Rayne terug onder zijn zorg. Met het geld dat Rayne wel erfde kon hij voor hij beide een groter huis kopen, perfect voor hun samen. Hij werkt om geld te verdienen om hun te ondersteunen, terwijl Rayne naar school gaat.Deel 2:
De vriend die Regan hielp wanneer deze een plek om te logeren nodig had, hielp Regan ook zijn sexualiteit wat beter te verkennen. Het was begonnen met een paar simpele gesprekken, maar met de tijd leidde dit tot meer. Uiteindelijk had Regan zijn eerste relatie met hem, Ryuu. (Owner: Brigitte) De relatie verliep goed voor een tijd, dit mede door hun lange voorgaande vriendschap. Maar na een tijdje begon het stroef te lopen. Regan’s voor lange tijd beste vriend Ryuu verbrak de relatie met hem. Dit deed Regan diep pijn, om niet alleen zijn eerste relatie maar ook zijn vriend te verliezen die hem had bijgestaan in moeilijke tijden. Maar Ryuu voelde dat Regan niet diep genoeg van hem hield. Niet genoeg om elkaar ‘lovers’ te mogen noemen.
Ze verbraken contact, niet langer in staat elkaar nog zonder pijn in de ogen te kunnen kijken. Regan, zo gevoelig als hij is, was niet in staat hiermee om te gaan. Eenmaal ging hij zover om naar een club te gaan om zijn pijn weg te drinken. En hier….hier is waar hij Cyril ontmoette. Cyril, de man die zijn hele wereld op z’n kop zette.


Extra informatie: Zijn originele naam is: Regan Aldridge. Nadat hij Rayne teruggevonden had besloten ze dat hij tijd was voor een nieuwe start. Hierdoor veranderde hij hun naam in ‘Ashworth’.

Tijdlijn:
20; Regan vertrekt uit huis om bij zijn vriend Ryuu te gaan wonen. Rayne is nu 10 jaar. Hun ouders komen niet lang hierna te overlijden.
21; Regan vindt Rayne terug. Rayne is 11-12 wanneer ze terug intrekt bij haar broer.
23; Regan ontmoet Cyril nadat hij en Ryuu uit elkaar zijn gegaan. Rayne is nu 14 jaar oud.


avatar
Lavender-Traces

Aantal berichten : 209
Registratiedatum : 2011-06-11
Leeftijd : 27

View user profile http://lavandula-bjd.deviantart.com/

Back to top Go down

Re: Lavender's Doll-family

Post by Lavender-Traces on 2011-11-09, 8:55 am

Rayne Aldridge-AshworthCompany and mold: Luts Kid Delf Lemon
Type ogen: Luts 16 MM L.G-LIGHT GRAY
Face-up: Luts Default
Modificaties: ---

Datum van bestellen: 1 April 2011
Datum van aankomst: 25 Mei 2011

Naam: Rayne Aldridge-Ashworth
Oorsprong naam: Rayne is een Engelse meisjesnaam. De betekenis is ‘Koningin’.

Leeftijd: 10-14, afhankelijk van het verhaal. Zie geschiedenis en tijdlijn.
Verjaardag: 18 Mei
Geslacht: Vrouw
Sexualiteit: Te jong om met zekerheid te zeggen, maar ze lijkt hetero of bi-curious.Hobbies: Rayne houdt ervan om in bomen te klimmen of hoge plekken te vinden. Ze is vaak bezig de wereld om haar heen te verkennen. Daarnaast vindt ze dansen ook leuk om te doen.

Personaliteit: (3C’s: Cheerful, Caring, Curious.) Ze is een slim en vriendelijk meisje. Ze is zachtaardig en beschermend over degene die ze liefheeft. Ze is betrouwbaar, maar heeft ook zo haar koppige momenten. Al is ze jong, ze is ‘levens’-wijs voor haar leeftijd door de vele dingen die ze in haar leven al gezien heeft. Het verlies van haar ouders heeft haar emotioneel sterker gemaakt, in plaats van enkel getraumatiseerd. Dankzij haar broer Regan heeft ze geleerd de herinneringen een plek te geven en diens waarde niet te onderschatten, in plaats van dat de herinneringen haar zwaar zouden vallen. De situatie die tussen Regan en hun ouders hing zorgde voor een sterk gevoel van afkeer jegens onreccht. Als Rayne ziet dat iemand onterecht word beoordeeld zal ze niet aarzelen om actie te ondernemen. En al is ze een schat van een meid, ze kan pittig uit de hoek komen als ze dit wil.Familie en geschiedenis:
Deel 1:
Toen Regan uit huis wegtrok en onterfd werd, werd het Rayne verboden ooit nog contact te hebben met haar broer. Ze was toen 10 jaar oud. Rayne was het hier niet mee eens en besloot om weg te rennen om bij Regan te gaan wonen. Zoals van een kind te verwachten valt was dit besluit impulsief en ondoordacht. Een onverstandig, riskant besluit met een “goede” afloop, want die nacht brak er een brand uit die het hele huis verzwolg. Maar haar geluk hield op nadat ze gevangen was als een wegloper. Zonder enig bewijs van haar bestaan, werd ze in een kindertehuis geplaatst.

Ieder moment dat ze had, spendeerde ze buitenshuis in de hoop dat de haar broer Regan weer zou vinden. Hopend dat hij niet geloofde dat ze ook te overlijden was gekomen. Toen ze na maanden eindelijk weer herenigd werden, hoefde ze niet tweemaal te denken om te besluiten bij Regan in te trekken.Deel 2:
Voor een tijdje wonen ze gelukkig samen. Rayne gaat terug naar school terwijl Regan werkt om hun beide te ondersteunen. Maar dan krijgt Regan te maken met het verdriet van een verbroken relatie en het verlies van zijn ooit beste vriend Ryuu. (Owner Brigitte) Rayne maakt zich zorgen om haar broer maar er is weinig dat ze hieraan kan doen. Uiteindelijk ontmoet Regan Cyril. Voor een tijdje lijkt alles goed te gaan. Op een dag is Rayne op weg naar school en redt een kind van een pestkop. Het kind blijkt Ashley te zijn, een jongen met een verhaal. Een week nadat ze elkaar hebben leren kennen, ontnam het vuur nog een thuis. Ashley’s.

Ashley is uitgenodigd om zo lang as nodig is bij Regan en Rayne te verblijven. Rayne raakt snel gehecht aan de jongen en hun vriendschap bloeit al gauw op tot een jonge relatie.


Extra informatie: Haar originele naam is: Rayne Aldridge. Nadat Rayne herenigd is met Regan besloten ze dat hij tijd was voor een nieuwe start. Hierdoor veranderde hun hun naam in ‘Ashworth’.

Tijdlijn:
10; Regan verlaat het gezin en laat Rayne achter bij hun ouders. Niet lang erna brandt het huis af en overlijden hun ouders.
11-12; Rayne wordt herenigd met Regan en trekt terug in bij hem.
14; Regan’s relatie en vriendschap met Ryuu wordt verbroken en ze ontmoeten Cyril.
14; Rayne ontmoet Ashley.


avatar
Lavender-Traces

Aantal berichten : 209
Registratiedatum : 2011-06-11
Leeftijd : 27

View user profile http://lavandula-bjd.deviantart.com/

Back to top Go down

Re: Lavender's Doll-family

Post by Lavender-Traces on 2011-11-10, 10:26 am

Ashley Haiden May
Foto’s zijn gemaakt dankzij Rayne. Kleding/pruik zijn Ashley. Mold nog niet.Company and mold: Luts Kid Delf Bory Boy
Type ogen: Luts 14MM L.G-INDIAN RED
Face-up: ???
Modificaties: ---

Datum van bestellen: Rond kerst 2011
Datum van aankomst: ---

Naam: Ashley Haiden May. (Meestal geschreven als: Ashley H. May)
Oorsprong naam: Ashley betekent ‘weide vol loofbomen’. (=Meadow of Ash Trees.) Haiden betekent ‘Uit het afgedekte dal/vallei’. (=From the hedged valley.) May betekent simpelweg de vijfde maand ‘Mei’.

Leeftijd: 14
Verjaardag: 24 Oktober
Geslacht: Man
Sexualiteit: HeteroHobbies: Hij maakt en naait zijn eigen kleding. Ook voor verkoop.

Personaliteit: Een verlegen, introverte jongen. Hij kleedt zich als een meisje ter herinnering aan zijn moeder. Hij waardeert de simpele dingen in het leven. Zelf heeft hij al veel verloren. Al komt hij soms zwak over, toch is hij best sterk. (Mentaal/psychisch.) Hij doorstaat de moeilijkheden die hij op zijn pad tegenkomt. Hij heeft zijn zinnen gezet op de toekomst en dat zorgt ervoor dat hij altijd vooruit gaat. De herinneringen aan vroeger zorgen dat hij niet terugvalt. Stilletjes verlangt hij simpelweg om geaccepteerd en begrepen te worden. Hij is bijna bang om anders te zijn.Familie en geschiedenis:
Deel 1:
Ashley heeft altijd met zijn moeder samen gewoond. Maar, stiekem heeft hij altijd geweten dat zijn moeder graag een meisje had willen hebben. Het was de blik in haar ogen die hem dit deed vertellen; hetgeen ze zelf nooit zei. Zijn moeder heeft altijd al een zwak hart gehad en zijn geboorte had ze niet eens moeten overleven volgens de dokteren. Maar dit had ze wel. En tegen alle verwachtingen in, slaagde ze er zelfs in om Ashley in haar eentje op te voeden. Een vaderfiguur heeft Ashley nooit gehad.

Ashley’s moeder was de enige persoon die hem écht begreep. Zijn moeder, zijn beste vriend. Maar het leven is crue en het nieuwe hart dat zijn moeder kreeg als een jonge vrouw begon uitgeput te raken. Ze had al langer geleefd als ze ooit had durven hopen en uiteindelijk… liet ze Ashley alleen achter.

Na zijn moeders overlijden liet Ashley zijn haar uitgroeien. Hij begon de kleding te dragen waar zijn moeder altijd naar had gekeken met die ene blik. Voor hem een van de manieren om zijn moeder dichtbij te voelen, haar te blijven herinneren. Hij leerde zijn te naaien, wetend dat dit een van zijn moeders favoriete bezigheden was geweest. Dit zorgde ervoor dat hij in staat was zijn eigen kleding te maken en kleding te verkopen om zichzelf mee te onderhouden nu hij alleen in de wereld stond. De familie van zijn moeders kant ondersteunde hem door geld te schenking om zijn moeders huis te kunnen behouden, zodat Ashley zelf nog in staat was naar school te blijven gaan.

Deel 2:
Ashley werd het slachtoffer van pestkoppen na zijn ‘transformatie’. Hij doet niet echt een poging zijn redenen uit te leggen. Dit doet te zeer en hij heeft zelf het gevoel dat het simpelweg de uitleg niet waard is. Waarom zou je immers iets uitleggen als anderen hun eigen conclusies al getrokken hebben? Dus, net als met alle andere tegenslagen, ondergaat Ashley ook deze.

Een dag, terwijl hij weer slachtoffer geworden is van een van zijn pestkoppen, wordt Ashley gered door Rayne. Een meisje van zijn leeftijd die hem vanaf het begin accepteert zoals hij is. Een week later, brandt zijn huis af.. zijn moeders huis.. en weinig bezit bleef over. Alleen een ketting en een (beschadigd) fotoboek. Dit dankzij de enige vriend die hij wist dat hij had. Rayne.

Regan liet Ashley toe te blijven zolang als nodig zou zijn. In die tijd groeide Ashley nog hechter met Rayne en bloeide hun vriendschap op tot een jonge relatie.


Extra informatie:
Ashley’s favoriete smaak voor ijs is ‘bittersweet mint’. (Muntijs met chocolade stukjes erin.)

Tijdlijn:
12; Ashley’s moeder komt te overlijden en Ashley is op zichzelf aangewezen.
13; Ashley is compleet ‘getransformeerd’ tot een ‘meisje’.
14; Ashley ontmoet Rayne.


avatar
Lavender-Traces

Aantal berichten : 209
Registratiedatum : 2011-06-11
Leeftijd : 27

View user profile http://lavandula-bjd.deviantart.com/

Back to top Go down

Re: Lavender's Doll-family

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum