Regels forum!

Go down

Regels forum!

Post by tha_queen_of_chaos on 2009-11-03, 11:28 pm

General Rules:

* Post geen dubbele topics.
* Probeer niet te dubbelposten als je reageert op een topic. Als je een spelfout of iets vergeten bent, kan je je post editen via de edit knop.
* Blijf on topic. Blijf op het onderwerp waar de thread over gaat. Wil je toch ergens anders over hebben of gaat het gesprek een andere richting op, maak dan een nieuwe thread aan. Zo blijf het overzichtelijk.
* Let op dat je je topic post in het goede subforum. Als dit niet het geval is zal het verplaatst worden.
* Heb respect voor elkaar en hun smaak. Dolls zijn de belichaming van iemands smaak, dus als je dat niet mooi vind, zeg het dan beleefd en respectvol of probeer tips te geven.
* Voel je je beledigd door iemand of heb je ruzie met iemand, vecht het alsjeblieft niet uit op het forum. Niemand wil jullie geruzie lezen. Stuur een pm naar het lid en als dat niet lukt zoals je zou willen kan je altijd een moderator erbij halen.
* Off topic en persoonlijke zaken mogen niet besproken worden op het forum behalve in het Off-topic gedeelte.
* Gebruik geen vloekwoorden. Hou het beleefd.
* Start geen 'flame war'. Oftewel zoek geen ruzie.
* Als er een ruzie ontstaat tussen twee leden, ga niet meedoen, maar informeer een moderator of admin.
* Geen hotlinking. Als je een foto wilt posten, zet deze dan eerst op een server van jezelf of op een webhost zoals Photobucket.
* Niet spammen.
* Geen Necromancing. Geen zombies rond laten rennen om onze hoofden op te eten.... oeps... ik bedoel. Niet posten in oude topics. Foto topics hebben een limiet van 1 maand. Discussies kan altijd in gepost worden, behalve als het een discussie is en je wat toe te voegen hebt hieraan.

Vervang moderators tijdelijk door Admin, want er zijn nog geen mods. Zolang dit nog niet nodig is, zullen deze er ook niet komen.

Moderators en Admin kunnen altijd je post/topic deleten of wijzigen als je een regel overtreed. Hiervan krijg je bericht via pm.

Moderators en Admin kunnen altijd een ban opleggen als je tegen de regels ingaat
In geval van een ban, zal je een e-mail krijgen.
Als je een ban krijgt, heb je deze verdient na meerdere waarschuwingen of heb je geen waarschuwing gehad dan heb je wel wat ergs uitgevroten.

In beide gevallen is GEEN discussie mogelijk! Mocht je het er niet mee eens zijn, heb je pech. Wellicht zal het je nog 1 keer uitgelegd worden, maar terugdraaien doen we niet. NOOIT! EVAH!
avatar
tha_queen_of_chaos
Admin

Aantal berichten : 1501
Registratiedatum : 2009-11-03
Leeftijd : 31
Woonplaats : Krommenie

View user profile http://jointedlove.nl

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum